У Луцьку встановили небезпечні кіоски

10 Грудня 2018, 21:59
3698

На проспекті Соборності у Луцьку встановили кіоски, двері яких відкриваються просто на велосипедну доріжку.

Про це йдеться в сюжеті Сфера ТВ.

Велосипедна доріжка вздовж проспекту Соборності – одна з перших у Луцьку. ЇЇ презентували ще у 2014-му. Нині тут вже встановлено 2 кіоски, двері яких відчиняються просто на проїжджу частину, що безсумнівно наражає на небезпеку, як велосипедистів, так і покупців.

Член профільної комісії Луцькради Олександр Лазука каже, що стукає у всі двері та ходить на комісії, аби це питання негайно винесли на розгляд міськради. Однак, не всі підтримують цю ідею. До прикладу, члени комісії з питань прав людини, законності та іншого не проголосували за те, щоб питання розглянули на пленарному засіданні.

Тож Олександр Лазука вирішив зробити ще одну спробу і озвучив проблему на комісії з питань міжнародного співробітництва, інформполітики, молоді та спорту. Члени комісії підтримали пропозицію, тож питання таки розглянуть на сесії.

А в торгівельних павільйонах, які виходять просто на велосипедну доріжку, продавці кажуть, що проблему розуміють. Але вони – лише наймані працівники, тож вдіяти нічого не можуть. А підприємець погодження на встановлення кіосків  отримав від виконавчого комітету Луцькради.

Подробиці – у відео.

Коментарі
11 Грудня 2018, 00:23
Крім цього ці кіоски розміщено на потужній тепломережі. яка має властивість часто прориватися.
11 Грудня 2018, 03:08
чим вони думали?? Все робиться .як не для себе
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром