Поліція затримала лучанина за розбійний напад на фінустанову

10 Грудня 2018, 20:48
1431

Черкаські правоохоронці затримали лучанина, який вчинив розбійний напад на одне з відділень фінансового закладу.

Про це повідомили у СК ГУНП в Черкаській області.

Увечері до чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на одне із відділень фінансового закладу в Черкасах. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці з’ясували, що в приміщення зайшов невідомий чоловік, приховуючи обличчя із погрозою застосування зброї, заволодів коштами (понад 20 тисяч гривень) та зник в невідомому напрямку.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили підозрювану особу. Ним виявився раніше судимий 35-річний житель Луцька. Поліцейські відшукали його та затримали. В Черкасах чоловік проживав тимчасово, мешкав у товариша, з який познайомився рік тому. З місця його проживання правоохоронці вилучили пістолет, сумку та одяг, в якому було вчинено кримінальне правопорушення.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром