У Луцьку встановили «свічковий» рекорд України

09 Грудня 2018, 18:25
Свіча висотою в 1,83 метра 3365
Свіча висотою в 1,83 метра

У Луцьку встановили новий рекорд – виготовили найбільшу в Україні цільнолиту воскову свічу.

9 грудня Палац культури та Театральний майдан стали місцями проведення свята Братської свічі. Захід, присвячений бджільництву, влаштувало Братство бджолярів Землі Волинської «Ройовий Стан», — пише Таблоїд Волині.

Авторська свічка з бджолиного воску має 1 метр 83 сантиметри заввишки та важить 80 кілограм.

Диплом за встановлення рекорду України отримали голова Братства бджолярів землі Волинської «Ройовий стан» Володимир Дмитрук та його заступник Антон Шотік.

«Користуючись нагодою, хотілося б подякувати всім установам та громадським організаціям, які сприяють нашій роботі. Це Луцька міська рада, управління культури та туризму міста Луцька та департамент агропромислового розвитку. Наша головна мета – здорове українське суспільство. Їжте та пийте мед, користуйтесь продуктами бджільництва та будьте здорові», ‒ звернувся до гостей заходу Володимир Дмитрук.

В рамках свята на Театральному майдані упродовж дня ярмарок оздоровчих продуктів бджільництва та різноманітних медових смаколиків, де кожен охочий може отримати змістовну інформацію про продукти бджільництва, скуштувати, протестувати та придбати вподобану продукцію.

Читайте також: У Луцька задатки міста-багатія, — цитатник Романа Хорзова






































1


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром