Без взуття та верхнього одягу: вулицями Луцька блукала хвора бабуся

08 Грудня 2018, 17:00
4176

Вулицями Луцька блукала бабуся без взуття та теплого верхнього одягу, яка не пам'ятала свого імені та адреси проживання.

«Я побачила бабцю, яка йшла моєю вулицею Декабристів, і була одягнута геть не за погодою. На старенькій була кофта та штанці із спідницею, на ногах…лише шкарпетки. І це при мінусовій температурі, коли інші люди куталися у пальта та шуби! Зупинила стареньку, запитала, як її звати та де вона живе. Та бабця лише повторювала: «Я заблукала…Я заблукала…», - розповідає журналістка видання «Твій портал» Ольга.

Згодом Ольга викликала патрульну поліцію. Наряд приїхав за лічені хвилини, та допитатись в бабці її адресу проживання та ім’я також не змогли. Попросили журналістку подивитися у неї у кишенях, мовляв, зазвичай родичі хворих людей залишають записки із зазначенням контактної інформації. Та ніякого папірця із адресою не було.  

Поки бабцю посадили у патрульну машину грітися, представники правоохоронних органів подали запит. З’ясувалося, що ця старенька жінка частенько йде з дому, а потім не може повернутися через хворобу – у неї розсіяний склероз. ЇЇ син неодноразово писав заяву, аби маму знайшли, починаючи із 2015 року.  Тож зовсім скоро поліцейські доправили додому стареньку. 
 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024