Луцькі студенти приїхали з нагородами із всеукраїнського конкурсу

07 Грудня 2018, 18:28
1701

Із двома золотими медалями повернулася регіональна команда ЗП(ПТ)О Волині із Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE».

Захід тривав 27-29 листопада у Києві, – повідомляють у Луцькому НТУ.

Серед володарів «золота» – майстер виробничого навчання Технічного коледжу Луцького НТУ Максим Дорош.

Зокрема, цьогоріч 190 учасників із 25 областей змагалися у 8 компетенціях. Так масштабно конкурс проходив вперше. Не випадково майданчиком для проведення став Арт-завод Платформа – інтелектуальний кампус, творчий і культурний комплекс із унікальною екосистемою.

Відтак, команди з Хмельниччини, Полтавщини, Донеччини, Києва та Волині стали найкращими. Вони набрали найбільшу кількість балів у загальному заліку змагань за 7 компетенціями. Талановита молодь Волині гідно представила регіон на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE», заявивши про себе на всю Україну.

Тож, найкращим у компетенції слюсарних робіт виявився Максим Дорош, майстер виробничого навчання Технічного коледжу Луцького НТУ.

Довідково:

WorldSkills Ukraine – це Всеукраїнський конкурс професійної майстерності, переможці якого можуть взяти участь у WorldSkills International та EuroSkills – змаганнях з професійної майстерності, що проводиться у Європі та світі.

Метою українського конкурсу є популяризація робітничих професій, професійна орієнтація молоді, налагодження державно-приватного партнерства, а також обмін досвідом між учнями закладів профосвіти та вже досвідченими фахівцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студенти СНУ імені Лесі Українки виграли 30 тисяч гривень





Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром