Луцьких школярів харчуватимуть дорожче

20 Серпня 2015, 09:38
1497

Збільшать грошу норму витрат на харчування дітей у школах до 10,4 гривень.

Для учнів 1- 4 класів з міського бюджету платитимуть 7 гривень та 3,4 гривень, як і раніше, батьки. Діти пільгових категорій і надалі харчуватимуться безплатно на суму 10,4 гривень на день,  повідомляє сайт Луцької міської ради.

Зараз ці видатки становлять 7,4 гривень на день на одну дитину. З них для учнів 1-4 класів – 4 гривні витрачали з міського бюджету, а 3,4 гривень – кошти батьків,

До кінця року на ці цілі планують спрямувати 2,7 млн гривнень. Буде охоплено 11 тисяч учнів загальноосвітніх закладів.

Відповідний проект рішення про організацію та норми видатків на харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста буде внесено на розгляд членів виконавчого комітету та передбачено додаткові кошти при внесенні змін до міського бюджету.

   Є пільгова категорія дітей, які забезпечуються безкоштовним харчуванням за кошти міського бюджету. Це: діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки; діти, батьки яких загинули при виконанні службових обов’язків; діти, батьки (члени сім’ї, вітчим) яких призвані по мобілізації на виконання указів Президента України «Про часткову мобілізацію» для участі в антитерористичній операції; діти військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань, співробітників правоохоронних органів, які задіяні для участі в антитерористичній операції, забезпеченні правопорядку та охороні Державного кордону на території Донецької та Луганської областей; діти, батьки яких загинули у ході антитерористичної операції; діти із малозабезпечених сімей.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром