Луцьк 19 серпня: шукали боєприпаси, закривали банки та судили жартівника

19 Серпня 2015, 21:46
1738

Виганяли окупанта. У центрі міста відбулася акція протесту проти функціонування російських банків на території області. Філіалам російських установ активісти дали два тижні для припинення роботи.

Літературні посиденьки. В бібліотеці імені Олени Пчілки презентували нову книгу поезій Марії Волинської «Майдан: до і після». Разом був представлений і диск зі звуковим виконанням власних поезій письменницею.

Не розминулися. «Опель» намагався обігнати тролейбус та не розрахувавши відстань зіткнувся з ним, утворивши затор у центрі міста.

Тріо на меморіалі. На пам’ятнику героям Радянського союзу невідомі залишили опудало птаха та два мішечки - з черепом і Бабою-Ягою. Інцидент розглядають як провокацію.

Боєприпаси на дому. У 48-річного лучанина правоохоронці виявили цілий арсенал зброї. Наразі чоловік перебуває під домашнім арештом, йому загрожує від двох до п’яти років позбавлення волі.

Засудили. На чотири роки з випробним терміном у два роки суд призначив покарання жартівнику, котрий напередодні повідомив про «замінування» одного з луцьких клубів.

Коментарі
20 Серпня 2015, 14:10
wtf
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024