У Луцьку — конкурс «Креативна новорічна ялинка»

06 Грудня 2018, 09:40
4003

Лучан запрошують взяти участь у конкурсі «Креативна новорічна ялинка».

Креативна ялинка повинна бути висотою до 2 метрів, виготовлена з будь-якого матеріалу. Макет повинен мати стійку опору. Для створення роботи дозволяється використовувати як штучні, так  і природні матеріали, - повідомляє прес-служба Луцькради.

Перший етап конкурсу — прийом анкет-заявок з фотографією виробу згідно запропонованої форми, триває до 13 грудня включно. Заявки подаються особисто або через електронну пошту за адресою: відділ менеджменту та креативних індустрій департаменту культури Луцької міської ради, вул. Б. Хмельницького, 1 (арт-галерея “Луцьк”), e-mail- [email protected] тел 0332 722756.

На другому етапі з 14 грудня до 13 січня відбувається громадське інтернет-голосування на офіційній сторінці департаменту культури у мережі Фейсбук. Переможцями будуть визнані три роботи, які наберуть найбільшу кількість вподобань.

Макети ялинок переможців громадського інтернет-голосування будуть взяті до уваги під час розроблення концепції святкового оформлення Театрального майдану та ялинок у мікрорайонах Луцька наступного року.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром