«Треба приймати рішення, першочергово вигідні людям», — Микола Яручик

05 Грудня 2018, 20:20
Маршрутка №251 у Луцьку 2351
Маршрутка №251 у Луцьку

Депутат Луцькради Микола Яручик не голосував під час прийняття рішення заборонити маршрутці №251 їздити центром міста. Мовляв, спершу треба спитати думку людей, адже рішення в першу чергу має бути вигідне саме людям.

Депутат не відкидає таких моментів, як екологія та перезавантаженість транспортом центру міста. Проте на його думку такі рішення треба приймати першочергово думаючи за комфорт людей, — пише Конкурент.

«Варто пам’ятати, що ми – депутати, обрані лучанами і маємо перш за все відстоювати їхні інтереси та приймати такі рішення, які будуть вигідні  першочергово саме людям. Потрібно завжди питати думку людей, перш ніж приймати рішення», - сказав Микола Яручик.

Нагадаємо, на сесії Луцькради депутати прийняли рішення про заборону маршрутці №251 «Підгайці-Забороль» їздити центральними вулицями міста.

Читати також: Підгайці-Забороль: маршрутка № 251 курсуватиме по-новому

Зауважимо, що Громадянський Рух «СВІДОМІ» та депутат Микола Яручик підписали меморандум про співпрацю щодо реалізації проекту «ЗА зручний транспорт для лучан!». Першим проектом у рамках співпраці стало вирішення проблем галузі пасажирських перевезень. Був організований круглий стіл. Головною метою цього заходу було започаткування тристороннього діалогу перевізників, міської влади та громадськості щодо вирішення проблем громадського транспорту у місті. Під час кргулого столу луцьким перевізникам презентували результати опитування, проведеного «СВІДОМИМИ». Воно показало думку містян щодо стану громадського транспорту в Луцьку, а також основні проблеми перевезень.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром