У Луцьку розгулялися вандали

19 Серпня 2015, 16:36
2422

 Пошкодили пілон, розбили скло і розмалювали зупинки громадського транспорту.

Нещодавно працівники комунальних служб очистили зупинки громадського транспорту від написів та реклами. На них планували розмістити фотографії міста. Однак уже наступного дня їх знову розмалювали, повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Також вандали пошкодили пілон, що знаходиться на Замковій площі. З одного боку розбили скло. Тут мають намір встановити антивандальне скло зі спеціального сплаву. Це обійдеться міському бюджету в сім тисяч гривень.

До слова, система туристичного ознакування міста складається з 11-ти багатовекторних вказівників та трьох інформаційних світлових пілонів, що встановлені в ключових місцях руху туристичних потоків. Їх систематично доводиться ремонтувати, бо вандали часто їх пошкоджують.

“Дуже модно говорити, що Луцьк – європейське місто, Україна – Європа. Але є прикрі факти, які демонструють, що нам ще далеко до Європи. Тиждень тому  проводили роботи з очистки від написів та реклами навісів на зупинках громадського транспорту. На ці роботи з міського бюджету витрачено близько 20 тисяч гривень, – коментує ситуацію перший заступник міського голови Тарас Яковлев. – Це гроші міської громади. Ми хотіли наклеїти на кострукції зупинок фони міста на оракалі. Це дуже гарно виглядатиме та нестиме позитивні емоції“.

 

Коментарі
19 Серпня 2015, 23:52
СУКИ! всі суки. на гроші громади проти вандалів мльо
20 Серпня 2015, 10:52
громади вже півтора року розхвалюется як вищий прояв патриотизму.тому нема чому дивуватись що якісь дебіли вирішили внести свою частку у розвиток европейського міста
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром