У луцькій багатоповерхівці мерзнуть люди

04 Грудня 2018, 23:02
2014

Мешканці багатоповерхівки у Луцьку мерзнуть через погано налагоджену систему опалення. Температура в квартирах на нижніх поверхах будинку ледь досягає 16 градусів.

Мешканці будинку обурені, що їм доводиться платити за тепло, яке в підсумку вони не отримують, - повідомляє Сегодня.

За словами комунальників, така ситуація в будинку виникла через верхнє теплопроведения труб. Через це в будинку нерівномірно розподіляться температура: коли на верхніх поверхах жарко, на нижніх – холодно. У житлово-комунальному підприємстві пояснюють, що проблему могла б вирішити тотальна реконструкція тепломереж, і на неї не вистачає коштів/

«Нам би системно вирішило це питання встановлення індивідуального теплового пункту. Але це великі кошти. В межах 400 тисяч гривень. Нам їх взяти ніде», - розповів заступник керівника місцевого житлово-комунального підприємства Богдан Колацький.

Люди вже зверталися зі своєю проблемою і до місцевої влади, але у відповідь отримували лише відписки. Мовляв, будинок старий і зведений нашвидкоруч.

Поки чиновники і комунальники не поспішають вирішувати проблему, через такий «льодовиковий період»  у квартирах на нижніх поверхах будинку весь час хворіють діти і пенсіонери. Щоб не замерзнути, люди гріються обігрівачами і гарячим чаєм і сподіваються, що їм хоча б зроблять перерахунок за неотримане тепло.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром