Жителі міста вимагають справедливо обирати двори, які планують ремонтувати

28 Липня 2016, 09:35
1819 Джерело: new-variant

На думку мешканців, при виборі дворів, які планують капітально відремонтувати, перевагу надають прибудинковим територіям, де стоять будинки депутатів і чиновників.

Такий запит у середу, 27 липня, під час сесії оголосив депутат міськради Микола Собуцький.

«До мене як до депутата Луцької міської ради надходить багато звернень від жителів міста Луцька з проханням про проведення капітального ремонту аварійних житлових будинків, дахів, тротуарів, прибудинкових територій та автодоріг. Лучани обурені відсутністю прозорої процедури відбору об’єктів на проведення капітальних ремонтів», – зазначив депутат.

На думку жителів, переваги надають тим об’єктам, де проживають самі депутати та чиновники міської ради. А ті двори, які перебувають у занедбаному стані та дійсно потребують ремонту, відкладають на потім.

Тож мешканці просять визначити чіткі критерії відбору об’єктів, які потребують позачергового виділення коштів з міського бюджету для капремонту аварійних житлових будинків, дахів, тротуарів, прибудинкових територій та автодоріг.

Коментарі
28 Липня 2016, 12:48
Най голосують за свого сусіда , а не за кандидата від Палиці бо він дав гроші. Тепер скиньтесь тими грошима і зробіть двір.
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром