У Луцьку відзначили ювілей «Інваспорту»

03 Грудня 2018, 19:01
25-річчя від Дня заснування Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту людей з інвалідністю «Інваспорт» 3194
25-річчя від Дня заснування Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту людей з інвалідністю «Інваспорт»

У Луцьку відбулися урочистості з нагоди 25-річчя від Дня заснування Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту людей з інвалідністю «Інваспорт».

3 грудня в РЦ «АдреналінCity» зібралися представники відповідних громадських організацій з усієї Волині.

«Тих 25 років, які ви пропрацювали, — великий вклад в розвиток волинської землі, в створенні іміджу нашого краю, в створенні соціальної сфери. Те велике добро, яке ви робите для людей, нехай вам завжди вертається сторицею», — зауважив заступник голови Волинської облради Роман Карпюк.

Зі словами вдячності також виступили й перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Киричук та радник міського голови Ігор Поліщук.

«Ваші здобутки нам дуже важливі, тому що завдяки вам про нашу країну знають в усьому світі. Ваші нагороди та перемоги говорять самі за себе», — сказав Киричук.

Ігор Поліщук додав, що «Інваспорт» відіграє велику роль у житті міста та області, а також надають приклад иа є джерелом натхнення для багатьох.

Опісля присутніх у залі нагородили грамотами за успіхи у спортивній сфері, а також для них організували концерт.

1















Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром