Казначейству дали більше 90 тисяч на нові комп’ютери

27 Липня 2016, 17:27
2790 Джерело: school.xvatit.com

Депутати виділили з міського бюджету 91 тисячу гривень на реалізацію програми дистанційного обслуговування місцевих бюджетів.

Відповідний проект рішення підтримали на пленарному засіданні сесії міської ради у середу, 27 липня.

Нагадаємо, що за словами представника казначейської служби Наталії Медунецької зараз назріла необхідність у електронному документообігу. Нова система скоротить час відвідування в казначействі, зменшить витрати на паперовий документообіг, а клієнти зможуть відслідковувати свої рахунки.

Оскільки комп’ютерне забезпечення є застарілим, то казначейство планує 91 тисячу, отриману з міського бюджету, витратити на придбання нового обладнання. Зокрема, за ці гроші хочуть купити чотири системних блоки, монітори, блоки безперебійного живлення та принтера.

Проте не всі депутати виявили необхідність у виділенні грошей на державну структуру. Сергій Була заявив, що не розуміє, чому місто має забезпечувати такі витрати, оскільки казначейство підпорядковується Києву та отримує зі столиці заробітну плату. Підтримав колегу і депутат Костянтин Петрочук та закликав не голосувати за проект рішення.

Натомість Павло Данильчук зауважив, що депутати не проти виділити гроші на техніку, проте вони хочуть мати гарантії, що не буде проблем із обслуговуванням рахунків міської ради.

У підсумку обранці громади підтримали проект рішення більшістю голосів.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром