Лучанин, якого назвали ініціатором перекриття «Ягодина», заперечив це

01 Грудня 2018, 08:31
Акція з перекриття «Ягодина» 3384
Акція з перекриття «Ягодина»

Голова ГО «Автомайдан Волинь» Сергій Поха, якого назвали організатором акції протесту на міжнародному пункті пропуску «Ягодин», заперечив цю заяву, а пізніше автор цих слів лучанин Богдан Усик додав, що організатором був не Сергій Поха, а народ. Мовляв, той лише висловлював думку людей, бо є популярним блогером.

«Я не встиг закінчити свою думку. Організатор для Сергія, це занадто голосно сказано, простий учасник, нічого більше, головним організатором був народ! Якби у цьому протесті справді був явно виражений лідер, то можливо наша акція досягла би успіху. А Сергій просто озвучував думки людей, він же у нас блогер», — написав у Facebook Усик.

А після ефіру шоу «Протилежний погляд», в якому й озвучили цю заяву, Сергій Поха повідомив у Facebook: «Сьогодні у інформаційному агентстві «Конкурент» мене було названо організатором протесту на міжнародному пункті пропуску «Ягодин». Подана інформація не відповідає правді, яка спирається лише на слова Богдана Усика. Вважаю це наклепом зі сторони інформаційного агенства та громадянина Богдана Усика».

Читайте також: У Луцьку оформили перше авто, яке рік було у статусі «транзитної євробляхи»

Коментарі
01 Грудня 2018, 11:09
А чого задню вкдючає, сцикнув, що полякі яйця відріжуть, де ви бляхарі, як перекривати трасу, людя життя псувати так перші, а як відповідати за свої дії, то до жінки під юбку, одним словом СЦИКУНИ
01 Грудня 2018, 11:36
а на завод попрацювати фізично слабо чи в ато на місяць другий
01 Грудня 2018, 12:11
Він там перший бігав.І ГРОШІ ЗА ПРОЇЗД БРАЛИ
01 Грудня 2018, 15:42
Я їхала з Варшави 26.11. , всіх євробляхарів необхідно притягнути до кримінальної відповідальності, а полякам велике дякую , що наводять порядок у нас в Україні.
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром