Ковельська: розповіли, коли завершать ремонт мосту

30 Листопада 2018, 11:27
Ремонт моста на Ковельській 3022
Ремонт моста на Ковельській

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась пояснив, чому зупинили ремонтні роботи на мосту, що на вулиці Ковельській.

За його словами, на це є дві причини, — пише «Перший».

«Перше – там має робились шви, і бетон повинен вистоятися. По-друге, зараз є мороз, у який не дуже бажано проводити такі роботи», – пояснив чиновник.

Також він розповів, що завершувати ремонт планують на наступному тижні.

«Там погода має бути плюс чотири градуси. Тож якщо нічого не поміняється, думаю, що на наступному тижні ми його заасфальтуємо та відкриємо», – заявив Юрій Крась.

Нагадаємо, що ремонт мосту на вулиці Ковельській розпочали наприкінці серпня. Опісля повідомили, що міст ремонтуватимуть до середини осені.

Коментарі
02 Грудня 2018, 00:17
це зрада
05 Грудня 2018, 22:06
А чому відразу не признатись що тупі і рукожопі ???? Треба мати унікальні розумові здібності щоб почати ремонт того мосту перед самим початком навчального року, коли значно збільшується кількість автомобілів на вулицях міста, замість того щоб почати той ремонт в червні. А про те що зима знову неочікувано прийшла в грудні я взагалі мовчу.<br/> І взагалі це просто вершина рукожопства. Треба японцям розказати що ремонт якихось 20 швів можна робити більше трьох місяців !!!!! Ото поржуть. Вони блін якось примудрились за 72 години знести старий міст, побудувати новий, зробити розмітку, встановити дорожні знаки і освітлення. Причому що той міст був набагато більшим. Але ж в них є космічні технології і їм допомагали інопланентяни !!!!<br/>Гнати таких рукожопих дрином з тої посади !!! Нехай дасть місце молодим і розумним.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром