Юлія Вусенко прокоментувала рішення більшості Луцькради, яка не «пустила» її в «бюджетну» комісію

30 Листопада 2018, 11:17
Юлія Вусенко 1920
Юлія Вусенко

Депутатка Юлія Вусенко розповіла, що проект рішення, за яким вона мала стати членкинею «бюджетної» комісії, не підтримали через вказівку депутата Ігоря Поліщука.

Про це вона написала 29 листопада в Facebook.

«Сьогодні на сесії розглядався проект рішення, який стосувався роботи постійних депутатських комісій ради. Звичайно, розуміючи, що судова справа про поновлення (про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря, - ред.) знову заходить в першу інстанцію, тому затягнеться ще на тривалий час, я, як депутат, внесла пропозицію про входження до бюджетної комісії ради. Проте більшість не проголосувала таку пропозицію і вона пройшла лише з другого разу після мого виступу з проханням про підтримку», — висловилася Юлія Вусенко.

На думку депутатки, така ситуація не є дивною, адже в такому форматі комісія буде дієвою і прийматиме контрольовані рішення лише за умови присутності всіх членів комісії, до яких, до речі, доєднався ще один представник фракції «УКРОП» в міськраді.

«Але найцікавішим був фінал голосування.  За вказівкою Поліщука — проект рішення не набрав голосів більшості і переформатування комісій ради не було затверджено. Така поведінка ще раз довела несамостійність сформованої більшості, а також не спроможність входити у діалог зі своїми політичними опонентами у професійній площині.

Усі заклики про обов’язковість роботи депутатів у постійних депутатських комісіях ради виявилися простим гонінням за черговою «сенсацією» для маніпулювання думкою громади, а неможливість приймати реальні рішення — підтвердили спроможність роботи більшості лише після погодження людей з «директорії», — написала Юлія Вусенко.

Читайте також: ТОП-10 скандалів волинської «Батьківщини»

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром