Розкритикували розробку транспортної схеми Луцька

30 Листопада 2018, 00:11
1612

Відвідування Луцька харківськими фахівцями раз на місяць. Саме за таким принципом, вже більше року розробляють нову транспортну схему для обласного центру Волині.

Наскільки ця схема може бути якісною, - у сюжеті Сфера ТВ.

Розробка транспортної схеми для Луцька вартістю 600 тисяч гривень тривала понад рік. Однак, у липні перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад став називати вже нові цифри замовлення.

Слід звернути увагу на те, що майже половина початкової суми за транспортну схему пішла лише на одну зарплату її розробників. А тут ще й, виявляється, харків’яни приїздять досліджувати транспортну ситуацію Луцька раз на місяць.

«Як при такій відвідуваності можна щось дослідити, відомо напевно лише майбутнім авторам схеми. Це величезний шматок роботи, до якої потрібно щоденно, протягом тривалого часу залучати багато людей. На цьому неодноразово наголошував екс-начальник управління транспорту Луцької міської ради Рустам Дячук», - йдеться в сюжеті.

Нині зрозуміло лише те, що остаточна сума, яку заплатять так званим авторам транспортної схеми ще невідома. А за умовами конкурсу вона мала б становити саме 600 тисяч гривень. Бо ж саме для цього і проводили конкурс та визначали переможця.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром