Луцький двір: на вулиці Кравчука новий сусід самовільно переніс сміттєві баки

25 Липня 2016, 17:51
3429

Мешканці обурені, що новий житель в одному з будинків на вулиці Кравчука, 7 та Кравчука, 9 вирішив самовільно перенести сміттєві баки, через що на дитячому майданчику з’явився постійний неприємний запах.

Місцеві розповідають, що раніше смітники на прибудинковій території стояли збоку і «ховалися» за сусідньою будівлею. Тож неприємний запах не «доходив» до дитячого майданчика.

Проте нещодавно, за словами жителів, у будинок навпроти заселився новий мешканець, який нині облаштовує собі квартиру на першому поверсі. З незрозумілих причин новий сусід вирішив перенести сміттєві баки і поставив їх просто навпроти дитячого майданчика.

Баки розраховані на два будинки, проте мешканці стверджують, що їх ніхто не питав, чи згодні вони з перенесенням. Більше того, за словами місцевих, про зміну місця встановлення баків для сміття сусід не попереджував й комунальників.

«Вже йому смітники заважають. Нас ніхто не питав. Взяли і самі їх перенесли. Там у нас автомобілі ставлять, а тут діти граються і такий запах. А коли ми йому зробили зауваження, він сказав: «Будете возмущаться, я здесь бар построю», – розповідає одна із мешканок будинку.

Тож поки що жителі планують звернутися до ЖКП №8, яке обслуговує будинок, і розібратися в ситуації.

Самостійно мешканці справлялися й з іншою проблемою у дворі – не відремонтованою прибудинковою територією. Конструкції на дитячому майданчику перед виборами поставили, проте асфальтного покриття ніхто не ремонтував уже протягом багатьох років.

«Самі ями засипали. Чоловік працює на виробництві блоків і привіз трохи розчину, сусіди в кімнаті підлогу міняли, то в них трохи теж розчин лишився. Так їх і позаліплювали», – ділиться місцева жителька.

Проте мешканці радіють і тому, що у дворі поставили дитячий майданчик, бо раніше, кажуть, і лавочок не було. Хоча деякі ображаються, мовляв, людям на ДПЗ такі двори поробили, а тут самим дорогу доводиться заліплювати.

«Хоч би ще раз вибори були, то може ще щось зробили би», – жартують місцеві.

Раніше сміттєві баки стояли тут
Раніше сміттєві баки стояли тут

Проте сусід вирішив їх перенести і поставив навпроти дитячого майданчика.
Проте сусід вирішив їх перенести і поставив навпроти дитячого майданчика.

Ями на дорожньому покритті мешканці замощували самостійно.
Ями на дорожньому покритті мешканці замощували самостійно.






 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
25 Липня 2016, 23:02
Ці баки потрібно поставити між Кравчука 7 та приміщенням ЖЕКу... Стіни глухі, без вікон... ось там баки нікому не заважатимуть... А там де стояли та там де стоять нині - однаково погано.
25 Липня 2016, 23:19
Там де зараз поставили нікому не заважає. Нехай там і стоять.
26 Липня 2016, 01:52
Ніна, Ви б хотіли щоб Ваші діти гуляли на майданчику, де смердить відходами і з баків виливаються помиї аж до самого майданчика? Я вже не кажу про естетичний зовнішній вигляд.
26 Липня 2016, 02:51
Машини стоять на газонах. Вам не заважають, а????
26 Липня 2016, 11:54
Поставьте туда, где они стояли, так людям удобно и главное - безопасно для всех.
27 Липня 2016, 23:36
Правильно зробив..
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром