Лучан вчили захищатися від хакерів

25 Липня 2016, 12:51
1974

Безкоштовний майстер-клас «Антихакер» Комп’ютерної Академії ШАГ зібрав у луцькому філіалі чимало охочих.

І хоч вікові обмеження у реєстраційній формі передбачали учасників від 15 до 55 років, повчитися комп’ютерному мистецтву захисту прийшло все ж більше молодих людей до 20 років, пише Таблоїд Волині.

Для тих, хто завітав до Комп’ютерної Академії вперше, менеджер Марина провела короткий екскурс-презентацію про навчальний заклад. Учасники майстер-класу дізналися, що Комп’ютерна Академія ШАГ працює з 1999 року, нині ж у них працює більше 3500 комп’ютерів, більше 600 викладачів-практиків та 42 філіали по всьому світу, 16 з яких працює в Україні.

Комп’ютерна Академія ШАГ є володарем сертифікатів від таких світових гігантів, як «Microsoft», «Cisco», «Autodesk». Студенти ШАГу в процесі навчання безкоштовно отримують міжнародні сертифікати. Багато з них вже працюють у провідних світових компаніях, як-от «Microsoft», «Skype», «Nestle».

Нині Академія готується до чергового набору, який відбуватиметься вже в листопаді цього року. Навчання здійснюватиметься за трьома програмами: «Розробка програмного забезпечення», «Комп’ютерна графіка та дизайн» і «Мережі та кібербезпека».

Під час майстер-класу слухачі дізналися про важливі й дієві секрети кібербезпеки. Зокрема – 8 інструментів хакерів, за допомогою яких вони атакують; 5 секретів ефективного захисту від хакерів; 7 програм , які обов’язково повинні бути у вас на озброєнні; 10 технологій , без яких не обійдеться жоден антихакер; 5 навчальних закладів, в яких готують фахівця з мережевої безпеки.

До слова, усі учасники безкоштовного майстер-класу «Антихакер» отримали ще й 10-відсоткову знижку на навчання. Багатьом з них вона таки стане у нагоді, адже ІТ-освіта – вимога майбутнього, в чому вже переконалися батьки нинішньої молоді.

Алла Петренко прийшла на майстер-клас із сином Євгенієм. Жінка розповідає, що хлопчик дуже цікавиться дизайном та графікою, тож побачивши в інтернеті оголошення про безкоштовний майстер-клас, вирішили прийти. «Намагаюся сина розвивати всесторонньо, аби він мав не лише ті знання, які дають у школі. Для того, щоб в майбутньому обрати собі професію, він має орієнтуватися у кожній галузі не тільки з дитячих книжок», – розповідає пані Алла.

Більше про умови набору та системи навчання у комп’ютерній академії ШАГ можна дізнатись на сайті або за телефонами (095) 609-58-38, (097) 114-52-50.













 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром