Голова ОСББ відключила воду мешканцям багатоповерхівки в Луцьку

27 Листопада 2018, 23:55
3865

Мешканці луцької багатоповерхівки через дії голови ОССБ залишились без водопостачання. Конфліктна ситуація набрала таких обертів, що довелось викликати поліцію.

Чи зарадили правоохоронці, як людям живеться без води, та й, зрештою, який вихід із ситуації, - у сюжеті Сфера ТВ Луцьк.

Мешканці будинку № 17б на проспекті Молоді вже кілька днів поспіль без холодної води. А все тому, розповідають мешканці, що голова ОСББ таким чином нібито вирішила вплинути на окремих мешканців через несплату комунальних послуг.

За словами мешканки будинку Галини Цикун, у цьому під’їзді проживають переважно люди похилого віку, яким вода просто необхідна. До голови ОСББ Галини Кирись, стверджує жінка, звертались неодноразово, та все марно. Довелось навіть викликати поліцію.

А мешканець будинку Борис Маркін каже, що через дії голови ОСББ Галини Кирись не може вирішити ще одну проблему.

Протягом кількох годин журналісти намагались поспілкуватись з головою ОСББ, однак вона не брала слухавку, а пізніше взагалі вимкнула телефон.

Чи мала право жінка таким чином стимулювати людей до сплати комунальних послуг, поцікавилися у заступника директора департаменту ЖКГ Луцькради Надії Коленди. Саме вона опікується напрямком створення ОСББ та контролю за їх діяльністю.

Посадовець відмовилась коментувати ситуацію навідріз. Поза камерою пояснила, що в подібну ситуацію важко повірити та назвала такі дії голови об’єднання абсурдними, звісно, якщо та їх справді вчинила.

А мешканцям Надія Коленда порадила звернутись з письмовими заявами до міської ради на дії голови ОСББ. Лише тоді, мовляв, можна буде з’ясовувати, хто в ситуації має рацію, а хто - ні.

Коментарі
28 Листопада 2018, 09:01
Може де з даху впаде ? Яке безглузде самогубство
28 Листопада 2018, 09:32
Карова!!!
28 Листопада 2018, 10:41
правильно робить. привикли до халяви.
28 Листопада 2018, 10:53
треба ще на халявщиків в суд подати. поки не заплатять воду не включати хай миються як коти.
28 Листопада 2018, 10:59
ще батьки поставили діагноз Вася. за ваші гроші ще й вас принижує. Враження таке що ви її власність. Жах. Коли вже навчимося себе поважати, гнати з посади, ще будуть гірші ніж жеки
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром