КП «Ласка» хоче отримати 6,4 мільйона гривень на оновлення підприємства

27 Листопада 2018, 11:50
1686

Комунальне підприємство «Ласка» просить 5,6 мільйонів гривень з бюджету міської ради на 2019 рік.

Про це стало відомо 27 листопада під час засідання комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

За словами директорки КП «Ласка» Наталії Рудь, на нову програму щодо покращення роботи комунального підприємства їм потрібно 6, 4 мільйона гривень,  з яких 5,6 мільйонів – з міського бюджету, а інші за рахунок грантів.

Як зазначила директорка, гроші з міського бюджету спрямовуватимуть на заробітну плату, спецодяг, відлов тварин та всі процедури, пов’язані з ними, ремонт вольєрів, будівництво каналізації, ремонт даху, проведення просвітницької діяльності, , ідентифікацію тварин, транспортні витрати на засоби дезінфекції та інше.

«Інші гроші ми плануємо заробити з грантів та соціальних проектів. На 2019 рік – це близько півмільйона гривень. На 2020 рік основні напрямки лишаються такими ж, окрім реконструкції окремих приміщень», — розповіла Рудь.

Вона зазначила, що наразі ведуть перемовини з ТОВ «Чотири лапи», щоб вони допомогли гуманно відловлювати тварин, а також вони планують провести навчання для працівників підприємства.

«За місяця три ми вас знову послухаємо, де ви розкажете, звідки ви залучатимете кошти на розвиток підприємства. Ми мусимо комплексно підходити до цього питання. Ви маєте активно брати участь у різноманітних грантах. Хочемо вас попросити, аби ви добре попрацювали», — зазначив голова комісії Андрій Козюра.

Члени комісії проголосували «за», аби це питання розглянули на сесії міськради.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром