Луцьк запропонував найвигіднішу ціну за тролейбуси для Чернігова

24 Липня 2016, 09:08
1789

Луцьк запропонував 3,9 мільйони гривень за транспортну одиницю, чим здобуло прихильність тендерного комітету у Чернігові.

Ще на початку року провели тендер на закупівлю 10 нових тролейбусів комунальним підприємством «Чернігівське тролейбусне управління». В ньому брали участь три компанії. Найкращі ціни за тролейбуси запропонувало тролейбусне управління з Луцька – пишуть на чернігівському порталі ProCn.

«На тендерному комітеті прийняли рішення, що пропозиція з Луцька, за один тролейбус 3,9 млн грн, є найбільш вигідною для нас. У всіх інших компаній ціни були дорожчі», –  зазначив начальник транспорту та зв'язку Чернігівської міської ради Олександр Бєльський.

Але несподівано з’явилися певні проблеми і поставки тролейбусів призупинилися. Причина затримки полягає в тому, що компанія учасник з Дніпра, програвши тендер, подала скаргу до Антимонопольного комітету України. Розгляд скарги в Антимонопольному комітеті  відбудеться 27  липня і від його рішення залежить, коли  в Чернігові з’являться нові тролейбуси.

Коментарі
24 Липня 2016, 14:10
При чому тут Луцьке Тролейбусне Упоавління?<br/>Тролейбуси виробляє завод.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром