Луцьк 18 серпня: аварійний вівторок

18 Серпня 2015, 22:00
1743

Усі пригоди 18 серпня Нічна аварія. Близько 3:00 сталася аварія на проспекті Соборності. Очевидці розповідають,  що легковик,  виїжджаючи з  двору врізався у мікроавтобус. Обставини аварії  з’ясовуються. 

Під колесами. Близько 13:00  на проспекті Соборності «Шкода Октавія» збила велосипедиста. В результаті - погнуте колесо велосипеда,  розбита губа та коліна велосипедиста. 

Розшукують. Очевидців ДТП,  що сталося сьогодні о 11:50 на виїзді з вулиці Шопена до Проспекту Волі,  розшукує чоловік.  Його вагітну жінку на переході не пропустила чорна автівка. У жінки ушодження ноги та подряпини на руці. 

Знайшлися. Розкрито таємниче зникнення молодої  сім’ї та їх семирічного сина. Все виявилося простіше,  аніж  очікували правоохоронці - молоді люди пиячили у Луцьку. Спочатку додому повернувся син,  а згодом прийшли і батьки.

Підіпсута репутація. Стало відомо,  що громадське формування «Варта порядку» оголосила офіційну перереєстрацію. Правління організації  також зазначає,  що не хоче аби поодинокі правопорушення членів організації,  що були зафіксовані правоохоронцями напредодні, стали плямою  на її репутації. 

Розмалювали. На вулиці Дубнівській  працівники ЖКХ оновили зовнішній вигляд ще одного знаку на виїзді з міста. Знак розмалювали в популярні патріотичні кольори – букви тепер не сірі, а жовто-блакитні.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39