Підготовка до виборів під Луцьком триває зі «скрипом і рипом»

26 Листопада 2018, 23:10
2046

Ні грошей, ані техніки – так триває підготовка до виборів у Гіркій Полонці неподалік Луцька. Та оптимізм голову виборчої комісії Жанну Зінченко не полишає.

Про це йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.Луцьк, - пише Перший.

Поки сільська рада в поміч, – каже голова комісії Жанна Зінченко. Якщо є операції, які потрібно виконувати в комп’ютері, доводиться проситись до працівників сільради.

Щодо реєстрації кандидатів, то тут справи трохи ліпші.

Один із зареєстрованих кандидатів на сільського голову, нині діюча очільниця села Ніна Симонович.

З невиконаного за каденцію керівництва селом, Ніна Симонович називає лише один проект. Це, за словами очільниці села, капремонт глядацької зали у місцевому будинку культури. А з якими настроями підуть голосувати місцеві мешканці?

Випадково на одній із вулиць Гіркої Полонки зустріли ще одного місцевого мешканця, який планує балотуватися в депутати.

Юрій Романюк каже, що буде балотуватися, бо сам тут живе і йому, мовляв вже обридло дивитись на той безлад який твориться в селі. А ще, чоловік вщент розкритикував роботу нинішнього сільського голови Ніни Симонович.

«На чию користь віддадуть свій голос на прийдешніх виборах мешканці Гіркої полонки та інших сіл, що об’єднуються, поки говорити рано. Та й взагалі, зважаючи на складну ситуацію в країні, чи відбудуться вибори, нині можна лише гадати», - йдеться у  повідомленні.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024