У Луцьку розпочали збір робіт на акцію «Тепла іграшка надії»

26 Листопада 2018, 15:44
акція «Тепла іграшка надії» 4360
акція «Тепла іграшка надії»

У рамках благодійної акції «Тепла іграшка надії» усі охочі мають змогу допомогти дітям, які хворіють на рак, пошивши ялинкові прикраси з фетру.

Наразі триває збір виробів, які згодом продаватимуть на ярмарку, – повідомляють організатори.

Вже 15 грудня в торгово-розважальному центрі «ПортCity» в рамках акції «Тепла іграшка надії» відбудеться великий благодійний ярмарок та концерт за участю вихованців Палацу учнівської молоді. Наразі ж триває збір робіт для продажу.

Вже вп’яте малюки й дорослі шиють фетрові іграшки на ялинки, аби допомогти онкохворим дітям. Усі виручені кошти передають благодійному фонду «СТОПРАК». Минуло річ вдалося зібрати понад 72 тисячі гривень.

Уже чимало майстрів долучилися до акції. Так, активно шиють іграшки батьки вихованців «Маленької школи», що у Палаці учнівської молоді. Окрім того, вчергове долучилися до благодійності й у Волноваському районі Донецької області. Діти на уроках та гуртках виготовляють ялинкові прикраси, аби передати їх до Луцька на ярмарку. Активні й луцькі школярі та навіть вихованці дитсадків, які шиють разом з батьками.

Приносити готові вироби можна щодня з 10:00 до 22:00 на рецепцію арени розваг «GeneratorCity» (ролером на Сухомлинського, 1).

Також організатори закликають учасників ділитися світлинами з уроків та майстерок у групі «Тепла іграшка надії» у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як долучитися до акції «Тепла іграшка надії»: поради лучанам










Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром