Волі: на новому дорожньому покритті утворилися ями

23 Липня 2016, 13:27
2955

Нещодавно відремонтоване дорожнє покриття на проспекті Волі вкрилося ямами, які тимчасово засипали відпрацьованим асфальтом.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась у коментарі Район.Луцьк припустив, що швидке просідання покриття могло спричинити те, що ділянка знаходиться біля люків.

«Про яму нічого не можу сказати, бо наразі у відпустці вже тиждень. Але там має бути гарантійний ремонт. Можу припустити, що могло статися просідання біля люка. Там комунікацій багато проходить, наприклад лопнула труба і воно підмиває. Дорога, по суті, «устоялась», ми ж її не перекладали,поверху робили, дорожнє корито не міняли», – зазначив посадовець.

Крім того, він додав, що суміш, якою засипали ями, скоріше всього, явище тимчасове. Очевидно, до нормального асфальтування, яму замостили відпрацьованим асфальтом.





Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
25 Липня 2016, 17:40
Чекаємо на черговий провал маршрутки чи машини, тоді будемо розбиратись про причини просідання
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром