Луцьк – серед міст, які представляють Україну на масштабній туристичній виставці в Польщі

25 Листопада 2018, 14:57
міжнародна виставка в Польщі 1669
міжнародна виставка в Польщі

Десять українських міст і регіонів, серед яких і Луцьк, презентують кращі маршрути і можливості лікування і оздоровлення на найбільшій польській туристичній виставці TT Warsaw.

Захід із 22 по 24 листопада тривав у Варшаві, – пише Укрінформ.

Як повідомили Укрінформу в Центрі розвитку туризму України, українську експозицію відвідав міністр спорту і туризму Польщі Вітольд Банька. Під час зустрічі мова йшла про реалізацію спільних проектів із просування і залучення коштів Євросоюзу для розвитку туристичних дестинацій обох країн.

Учасниками XXVI Міжнародної туристичної виставки TT Warsaw є понад 500 експонентів з 45 країн. Україну представляють Львів, Одеса, Івано-Франківськ, Трускавець, Харків, Луцьк, а також Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська і Харківська області.

Близько 15 тисяч відвідувачів зможуть ознайомитися з пропозиціями експонентів виставки. У перший день вона буде працювати тільки для професіоналів туристичного бізнесу.

Організатором національного стенду України виступає Департамент туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Загальна площа експозиції становить 25 метрів. В основі її концепції – нова філософія, закладена в слогані Ukraine NOW.

Дизайн національного стенду України був виконаний таким чином, щоб він був максимально відкритим для спілкування та ділових переговорів – повідомили в Департаменті туризму і курортів України. «Ми хочемо показати, що Україна нова і відкрита для пропозицій щодо ділового співробітництва, так і для відвідування іноземними туристами», – повідомила директор компанії «Графіум» Юлія Сівак, яка є технічним організатором української експозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З’явилися цукерки з логотипом Луцька

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром