Радикали просять припинити підвищення тарифів

22 Липня 2016, 14:14
1650 Джерело: patrioty.org.ua

Фракція Радикальної партії Луцькради підготувала звернення до Верховної Ради та Кабінету Міністрів з вимогою припинити підвищення тарифів на комунальні послуги.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту у п’ятницю, 22 липня.

Депутат Костянтин Петрочук розповів, що фракція радикалів не збирається стояти осторонь проблеми з підвищенням цін на комунальні послуги і пропонує вжити до цього заходів.

Він стверджує, що збільшення тарифів призведе до зниження рівня життя населення та призведе до напруги у суспільстві.

Відтак у зверненні до Верховної Ради та Кабінету Міністрів йдеться про впровадження мораторію на підвищення тарифів за житлово-комунальні послуги. Крім того, радикали пропонують заборонити нарахування та стягнення пені за заборгованість. Йдеться також про заборону виставляти авансові рахунки за ненадані послуги. Також депутати вимагають розкриття та оприлюднення методики розрахунків тарифів і негайного перерахунку ціни на газ, шляхом зміни розрахункової формули.

Крім того, наполягають на відновленні пільгової норми споживання газу до 2500 метрів кубічних газу на календарний рік.

Депутати закликають владу прислухатися до проблем людей на місцях і сподіваються, що звернення не буде проігнороване у Києві.

Нагадаємо, що фракція «Батьківщина» ініціювала введення мораторію на підвищення тарифів. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром