Лучани поділилися враженнями від Літнього кіноринку Одеського кінофестивалю

22 Липня 2016, 13:06
1962 Джерело: dmytro.gavrilov

18 липня відкрився Літній кіноринок Одеського кінофестивалю, куди завітали і представники нашого міста: директор СОК «Адреналін Сіті» Ірина Мордик та директор IT-компанії  «СофтВест Груп» Дмитро Гаврилов.

Що цікавого відбулося на кіноринку, та які новинки лучани привезуть для кінокомплексу «Адреналін», розповіла Район.Луцьк Ірина Мордик.

«Тут виступають дистрибюційні компанії, які випускають фільми в прокат протягом певного періоду, вони розповідають про нові релізи  2016-2017 року, і попутно відбуваються допрем’єрні покази», - каже Ірина. 

У рамках Одеського фестивалю лучанка переглянула українську стрічку «Гніздо горлиці» - фільм про наших заробітчан, які їздять в Італію. За словами Ірини, він вразив її до глибини душі, і тому дивилася на «одному диханні».

«Цей фільм вразив мене до глибини душі, тому хочу зробити акцент, що українське кіно – є, воно розвивається і воно якісне», - ділиться Ірина Мордик.

Також вона розповіла про тренди 2016-2017 року. Будуть виходити сіквели, а це продовження успішних картин, які були у 2015-2016 році. Відповідно, канал «1+1» готує до нового року вихід комедії «Слуга народу». 

Літній кіноринок Одеського кінофестивалю також потішив гостей презентацією першого українського 3D мультфільму «Микита Кожум’яка», який запустять у прокат вже у жовтні.  Над його озвученням працювала студія з Лондона, тому глядачі зможуть насолодитися справді якісним звуком. На презентації були Василь Вірастюк та Руслана Писанка.

У кінотеатрі «Адреналін» з’явиться новинка попкорну, а також смачний жувальний зефір:

Зауважимо, що лучан приємно вразила кількість релізів українських фільмів на 2016-2017 роки. Дмитро Гаврилов зазначає, що при цьому відчутно зростає рівень проектів, залучають професійних звукорежисерів, іноземних спеціалістів з постановки трюків тощо.

«Це дозволить випустити в прокат зо два десятки фільмів самих різних жанрів, від 3D анімацій до трилерів. І рівень дійсно не гірший, ніж аналогічних іноземних фільмів. Що не може не тішити», - йдеться у дописі Дмитра у Facebook.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром