Христина Соловій привезла до Луцька «Любого друга»

24 Листопада 2018, 13:08
Христина Соловій в Луцьку 6794
Христина Соловій в Луцьку

Відома українська співачка Христина Соловій побувала у Луцьку з новим альбомом «Любий друг».

Концерт відбувся у п'ятницю, 23 листопада, в облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка.

Поки співачка десь там, за лаштунками, готувалась до виступу, хол театру все більше наповнювався поціновувачами української ліричної музики. Навіть мами привели чимало дітей на концерт. 

Одні лучани отримували на вході символічні дарунки у формі прикрас для волосся, інші уже спішили зайняти свої місця у залі, тримаючи напоготові телефони, щоб познімати улюблену співачку. І хоч концерт розпочався із запізненням, проте невдоволених реплік у залі не було чутно.

Христина Соловій вийшла до лучан у короткій білій сукні зі смугастим корсетом та розпочала шоу піснею «Шкідлива звичка». Не забула співачка згадати під час концерту про своє лемківське походження.

«Луцьк для мене таке рідне місто. Коли я приїжджаю сюди, то згадую історії про те, як мама з дідом проводили тут час. Це нагадує мені про моє лемківські корені», — сказала вона перед виконанням пісні «Про весну».

Крім того під час виступу виконавиця привідкрила невелику таємницю: її пісня «Оце твоя стежечка» стала співсаундтреком до українського фільму «Крути 1918», прем'єра якого відбудеться у лютому 2019 року.

Гучні оплески Христина Соловій зірвала після виконання пісні «Океан».

«Ця пісня — про силу стихії і зраду до землі. Наприклад, як з Кримом. Це я намагалась вкласти у текст пісні. Його написала одна дівчина, яка там народилась, а потім переїхала жити до Росії», — розповіла співачка.

Також вона заспівала відомі треки «Хто, як не ти», «Фортепіано», «Поки любиш», «Под облачком».

Протягом усього концерту лучани підспівували Христині, а діти навіть пританцьовували поміж рядів. Тож не дивно, що Христину Соловій покликали заспівати «на біс». Наостанок співачка порадувала піснями «Тримай мене міцно» та «Бути людьми».

Авторка фото — Ірина КАБАНОВА








































Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром