Містян запрошують обговорити план реконструкції головної вулиці

21 Липня 2016, 17:09
1918 Джерело: wikiwand.com

Аби уникнути невдоволення громадськості та вислухати пропозиції лучан, у міській раді вирішили організувати обговорення проекту реконструкції проспекту Волі.

Про це йшлося на засіданні комісії міської ради з питань соціально-економічного планування, фінансів та бюджету у четвер, 21 липня.

Заступник директора житлово-комунального господарства Микола Осіюк розповів, що в межах реконструкції проспекту планують відремонтувати тротуари, замінити теплотраси та електроопори. Але основна ціль реконструкції – розширення проїжджої частини.

Депутат Павло Данильчук поцікавився, чи потрібно буде для цього видаляти дерева, адже це може викликати чергову хвилю невдоволення серед лучан.

Микола Осіюк зауважив, що можна знайти компроміс і зрізати дерева тільки з одного боку.

У свою чергу депутат Борис Смаль запропонував інший вихід – не розширювати проспект, а пустити частину транспорту по вулиці Глушець.

Відтак,  аби уникнути подальших суперечок депутати вирішили провести громадське обговорення проекту реконструкції. Його хочуть провести у вівторок, 26 липня, о 14:00. Місце зустрічі обіцяють повідомити згодом. 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром