Прокоментували обшуки на підприємстві біля Луцька

22 Листопада 2018, 20:52
3438

У підприємстві «West Auto Hub» прокоментували інцидент, який стався неподалік від Луцька у селі Струмівка.

Про це повідомляє ВолиньPost.

За інформацією очевидців, 22 листопада Генеральна прокуратура проводила обшуки на підприємстві «West Auto Hub». На фірмі ж ці дії назвали рейдерством.

«ШОК! Назад у буремні 90-ті? Рейдерство, замасковане під обшуки, відбувається на території комплексу WEST AUTO HUB. Почалось о 9:00 і триває досі. Причина? Невідома. Гаряче відео "пролому" на територію невідомих громадян (зверніть увагу на праву частину відео), в результаті дій яких, постраждав охоронець комплексу. Він знаходиться у лікарні. Стан постраждалого наразі не відомий», - йдеться на офіційній сторінці підприємства у Facebook.

«Та, крім цього заблоковано роботу як державних установ, так і приватних. Наразі не працює Митний пост №2 Державної фіскальної служби. Громадяни та імпортери не можуть отримати послуги розмитнення. В результаті ті, хто мали б доставити свої транспортні засоби до місця митного оформлення, не можуть здійснити своє зобов'язання і невимушено можуть порушити закон. А в першій половині дня не працював і Сервісний центр: ті, хто приїхали за новими номерами чи техпаспортом можливо не отримали їх. Скільки це ще триватиме? І коли повториться наступного разу? Ми не знаємо», - йдеться в повідомленні.

Коментарі
22 Листопада 2018, 23:05
Это наша корова и мы ее доим
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром