У луцькій лікарні оновили приміщення та відремонтували ліфт

22 Листопада 2018, 14:14
3756

У КП «Луцька міська клінічна лікарня» оновили приміщення та відділення лікарні, а також замінили лікарняні ліфти.

Про це повідомляють у прес-службі Луцької міської ради.

Зокрема у бактеріологічному корпусі провели капітальний ремонт та реконструкцію приміщення. Корпус, у якому розміщена бактеріологічна лабораторія, був побудований майже 40 років тому. Приміщення баклабораторії потребували невідкладного капітального ремонту. З місцевого бюджету було виділено 742 тисячі гривень. Тут оновили гардеробну та кімнату для зберігання документів.

Капітальний ремонт провели також у діагностично- лікувальних кабінетах ендоскопічного підрозділу Луцької міської клінічної лікарні.

Ендоскопічний підрозділ поповнився сучасною ендоскопічною стійкою Pentax експертного класу з трьома апаратами: гастродуоденоскопом, колоноскопом та бронхоскопом загальною вартістю 4 мільйони гривень. Це обладнання дозволяє отримати якісніше та детальніше зображення, ніж фіброендоскопи, що дозволяє значно краще візуалізувати судини та дрібні структури слизової оболонки шлунково-кишкового тракту з значним оптичним збільшенням.

Висока роздільна здатність екрану дозволить діагностувати найменші пошкодження шлунково-кишкового тракту та провести своєчасне лікування. Це значно покращить виявлення передпухлинних та пухлинних захворювань, підвищить якість проведення ендоскопічних операцій.

Заступник головного лікаря з організаційно-методичної роботи Андрій Смольянінов зазначив, що кабінети ендоскопії капітально відремонтовані відповідно до сучасних вимог. Аналогічне обладнання широко застосовується у клініках інших країн.

Також проведено ремонт у після наркозній палаті. Кабінети комп’ютеризовані та підключені до єдиної госпітальної системи зберігання даних.

Окрім цього, вдалося вирішити ще одну нагальну проблему – встановлення нового ліфта, яким доставляють пацієнтів до операційного блоку. До кінця року планується замінити ще один ліфт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький перинатальний центр шукає працівників


































 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром