У Луцьку — панахида до річниці Революції Гідності

21 Листопада 2018, 17:45
Покладання квітів до пам’ятника Волинським Героям Небесної Сотні 2899
Покладання квітів до пам’ятника Волинським Героям Небесної Сотні

У Луцьку відбулася панахида за загиблими на Майдані волинянами.

Трагічні події Революції Гідності згадували 21 листопада на «Меморіалі» біля пам’ятника волинським Героям Небесної Сотні.

Як годиться, поклали квіти та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

«Вже час пройшов, і хоч рани Майдану не залікувалися, але зарубцювалися. Ми десь уже звикли до війни, до стану тривог, але важливим є те, що в нашій пам’яті, дати, які пов’язані  з особистим життям та життям нашої держави, не стираються. Однією з таких дат є 21 листопада», — мовив митрополит луцький і волинський Михаїл.

Він зазначив, що українці мають пишатися героями, які пішли захищати «наші свободу та незалежність».

«Ми схиляємо голови перед ними, їхніми батьками та родичами. Є побажання, щоб ми цінували їх та один одного при житті», — додав владика.

Опісля лучани пройшлися ходою від меморіального комплексу «Вічна Слава» до Театрального майдану, де відбувся скорботний захід біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні — Загинули за єдність України».
















































































 

Коментарі
21 Листопада 2018, 21:30
Річниця революції підлості. Легше стало люди? Зате з розваленим донбасом, інфляцією зімбабве і найнижчою середньою зарплатою в європі... скачем далі, голосуйте за гузя з юльою...
21 Листопада 2018, 21:41
Хто приходить на ці заходи? Три нероби з свободи, півтора попа з київського патріархату з михуїлом, ...короче кого не пустили до кормушки і їм співчуваючі. А! ну ше ті хто хоче біля кормушки втриматись -палицянці. А шо роблять лучани? Правильно, вони ходять на роботу, щоб оплатити ваші заходи на які списуєте гроші і щоб заплатити за космічну комуналку.
21 Листопада 2018, 22:25
Шось не всі майдануті поприходили де Ґуч-сільській голова-учасник майдану? Де Гузь крикун-брехун-аквалангіст? Де Так називаєма "Самооборона" з активістами? Де вєтєран війни і майдана Лапін? Палиця не соізволив прийти "уважити".
22 Листопада 2018, 00:08
Лапін був на Майдані ?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром