Луцький двір: жителям на Гулака-Артемовського заважають автівки під вікнами

20 Липня 2016, 18:12
2342

Мешканці будинку на вулиці Гулака-Артемовського, 23а скаржаться на постійний шум від автомобілів та забрудненість повітря вихлопними газами.

Місцеві розповідають, що окремого майданчика для парковки у їхньому дворі немає. Тому автомобілі паркують попід вікнами, часто заїжджаючи на газон.

«Ми тут живемо 36 років. Так то все нормально. Але майже в кожного є своя машина. Мало того, що вони порозбивали дорогу, то ще й ставлять автомобілі під вікнами», – скаржиться місцева мешканка.

Особливо обурюються вимушеній парковці старші люди. Мовляв, вже і здоров’я не те, щоб постійно вихлопними газами дихати.

«Ставлять машини під самісінькі вікна. Розумієте, я не можу спати із зчиненим вікном, мушу дихати свіжим повітрям, а вони  мені під’їжджають під вікно і бур-бур, дир –дир», – розповідає обурена бабуся.

Деякі автомобілі, які не поміщаються на тротуарну частину, заїжджають на частину газону. Це, за словами жителів, може спричинити аварійну ситуацію, адже неподалік розташований дитячий майданчик.

Читайте також: Купив автомобіль – паркуй у квартирі? або Чи врятується Луцьк від автомобільного «армагедону»

«Дитячий майданчик у минулому році, то ми самі робили, збирали гроші і ставили конструкції. Тільки гірка ще раніше стояла, то її лише пофарбували», – ділиться мешканка будинку.

Та попри проблеми, жителі стверджують, що люблять свій двір, бо і сусіди хороші, і директор «жеку», «якщо щось пообіцяв, то обов’язково зробить».





 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
21 Липня 2016, 00:59
Після так званого &quot;облаштування прибудинкової території&quot; з&quot;явилася парковка під самими вікнами . Так що <br/>&quot;бур-бур, дир-дир&quot; вкупі з вихлопними газами стали невід&quot;ємними, на жаль, супутниками нашого життя. <br/>Дякуємо за такий &quot;благоустрій&quot;!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром