Відродження: після ремонту «сиплеться» тротуарна плитка

20 Липня 2016, 17:47
2312

Нещодавній ремонт тротуарів на Відродження вже дає «тріщину».

Про це Район.Луцьк повідомили пильні місцеві мешканці.

На одній із маршрутних зупинок, що на проспекті Відродження, тротуарна плитка починає розпадатися.

Ми звернулися за коментарем до начальника відділу інженерно-транспортної інфраструктури та санітарного нагляду Миколи Осіюка і він відповів наступне:

«Нам поки не відомі подібні випадки, але якщо це має місце, то ми приїдемо і проінспектуємо».

До речі, це вже не перший випадок неякісного ремонту. Нещодавно міст на проспекті Соборності теж дав тріщину.

«Фірма-виконавець несе відповідальність за якість виконання робіт і надає гарантію. Тому всі реставраційні роботи «Луцькавтодор-Сервіс» виконуватиме власним коштом», - зазначив Микола Осіюк.

На щастя, за історію ремонтів узбіч проспектів Молоді та Відродження це тільки одиничний випадок, а решта ділянки успішно експлуатується. Тротуари облаштували бруківкою, нанесена також розмітка для велосипедистів.

Варто зауважити, що ремонтні роботи зачепили і декілька двориків на проспекті Молоді. Однак залишились і ті, які ремонтники не відреставрували.








 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
20 Липня 2016, 23:38
сипЕться
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром