З плакатами та музикою: як «євробляхарі» перекривали дорогу біля Луцька

20 Листопада 2018, 15:54
Мітингарі рухаються по «зебрі» перекривши дорогу 3506
Мітингарі рухаються по «зебрі» перекривши дорогу

У Княгининівській ОТГ власники авто на єврономерах перекрили трасу М-19.Вони вимагали внести поправки у законопроект, в якому йдеться про розмитнення авто з-за кордону.

Всеукраїнська акція розпочалась вранці у вівторок, 20 листопада, з Київського майдану у Луцьку. Потому, автомобілісти рушили до села Княгининок і долучилась до інших протестувальників.

Учасники акції вимагали внести поправки до законопроекту, в якому йдеться про розмитнення авто, привезених з-за кордону.

«Ми вимагаємо хоча б при розрахунку акцизу під час розмитнення авто не зважати на вік автомобіля. Так машина буде доступніша», - каже керівник організації «АвтоЄвроСила» на Волині Рустам Елмурадов.

Читати також: «Люди платитимуть за розмитнення стільки, скільки коштує автомобіль», — Радим Романюк

Протестувальники із плакатами у руках періодично створювали масовий рух по пішохідному переходу, перекриваючи дорогу на 5-7 хвилин. Потому розходились, щоб дати змогу проїхати автомобілям, які через мітинг «застрягали» у заторах. При цьому рух на трасі регулювали поліцейські.

Усе дійство супроводжувала українська музика, яка гучно лунала з колонки на узбіччі.


























































 

Коментарі
20 Листопада 2018, 18:09
Дивлюсь на тих пацанів, і бачу , їм тільки авто дещевого не вистачає.
21 Листопада 2018, 01:05
От дивлюся на цих дітей. Вони ще дня в житті своєму не працювали, зате купили за $200 авто на євробляхах і хочуть ще й розмитнити на дурничку. А Ви розмитніть по закону, заплатіть податки в держбюджет. А то тільки й знають, що їздити як рагулі, створюючи небезпечні ситуації на дорозі, і протестувати, протестувати!
21 Листопада 2018, 02:09
Такий поліцейський на фото впасений видко живе на одну зарплату
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром