Конякіна-Гордіюк: забудовник облагородить парк

20 Липня 2016, 15:48
3242

У парку на 40-му мікрорайоні буде парковка для автомобілів, дитячі майданчики, велодоріжки та місце для вигулу собак. 

Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету у середу, 20 липня.

Начальник містобудування та архітектури Леонід Герасимюк розповів, що забудовник та мешканці мікрорайону досягли певної згоди. Відтак з метою вирішення конфліктної ситуації підписали меморандум  про співпрацю при проведенні робіт по будівництву житлового кварталу та благоустрою парку на розі вулиць Конякіна – Гордіюк.

Згідно з меморандумом забудовник (ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат») зобов’язується самостійно та за власний рахунок здійснити роботи з благоустрою парку.

Облагороджувати зелену зону планують у дві черги. На першому етапі у парку облаштують парковку для автомобілів, сухий фонтан та велопрокат. У другій черзі передбачають зробити дитячі майданчики різних вікових категорій, стадіон для міні-футболу, велопарк та майданчик для вигулу собак. А ще передбачається, що на території всього парку будуть облаштовані вело- та пішохідні доріжки.

Читайте також: Благодійність і цивілізація: яким буде житло та новий парк у 40-му районі.


 

Коментарі
20 Липня 2016, 21:01
Цікаво. Але люди, прізвища яких вказані у штампі проекту-Розробив... перевірив... До Проекту відношення Не мають! про розробників - ТУТ. http://archstudio.lutsk.ua/about/info/project-park/ Соромно, панове чиновники від Архітектури! Або ні?
20 Липня 2016, 22:12
А прізвища які! Сенник, Герасимюк. Прилічні люді вроді. А тут да - плагіатори. Хто би подумав!
21 Липня 2016, 10:47
Стидоба !!!!!
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром