Як за допомогою балкона вирішити кілька побутових проблем

20 Листопада 2018, 14:35
Балкон 2715
Балкон

З наближенням осінніх холодів перед багатьма власниками квартир постає питання, що робити з балконом. Якщо влітку це додаткова корисна площа, то взимку відкритий балкон стає джерелом проблем. Доводиться кудись прибирати весь мотлох, що там зберігається, курити чи сушити білизну стає проблематичним. Не кажучи про те, що холод проникає у квартиру під час відкривання дверей. А проблеми збереження тепла в оселях та заощадження енергоресурсів для українців зараз актуальні, як ніколи.

Одним із дієвих кроків, який можна зробити на шляху подолання побутових незручностей, це засклити балкон. Це вирішить одразу кілька питань:

  • вбереже приміщення від сюрпризів атмосфери (опадів, вітру, пилу, бруду);

  • сприятиме комфортному температурному режиму у приміщенні;

  • запобігатиме проникненню у квартиру вуличного шуму;

  • дозволить розширити жилий простір або створити додаткове місце для зберігання.

 

Яке скління обрати

Перед тим, як замовити вікна на балкон, визначте не тільки суму, на яку ви розраховуєте, а й експлуатаційні характеристики, які для вас є важливими. З точки зору комфортності користування тепле скління переважніше, ніж холодне. Саме воно забезпечить комплексне розв’язання питань збереження тепла та захисту від зовнішніх впливів, тимчасом як холодне скління захищатиме тільки від вітру, опадів та пилу. Це бюджетний варіант, для якого використовуються недорогі вікна вітчизняного виробництва.

Для тих, хто цінує комфорт і готовий до певних витрат, базовий мінімум — п’ятикамерні вікна з енергоощадним склопакетом. За допомогою пінополістиролу додатково здійснюється внутрішнє та зовнішнє утеплення, а монтажною піною герметизуються усі стики.

Ще однією додатковою перевагою заскленого балкона є те, що через нього у квартиру не потрапить ніякий зловмисник. Розмаїття видів пластикового профілю та кольорових варіантів склопакетів дозволить здійснити будь-який дизайнерський задум та задовольнити смаки найвибагливіших клієнтів.

Якщо правильно засклити балкон, то холодне та захаращене приміщення можна перетворити на корисну територію, придатну для облаштування оранжереї, робочого кабінету, їдальні тощо.

 

Кілька причин звернутися до vikna.ua

Щоб не пошкодувати про змарновані кошти, треба замовляти скління балкона в перевіреному підприємстві. Такому, як київська компанія Vikna.ua. З її спеціалістами процес пройде швидко та не обтяжливо для родинного бюджету.

Фірма співпрацює з провідними вітчизняними та закордонними виробниками віконних систем, тому може запропонувати заводські ціни та якісний продукт навіть у недорогому сегменті. З 2007 року ця компанія є найбільшим в Україні продавцем віконних та балконних систем, а також дверей.

Партнерська мережа налічує 74 філії по всій країні. Тому послугами компанії можуть скористатися не тільки кияни. Наявність вибору з 15 брендів та різних цінових категорій дає клієнтам можливість вкластися в будь-який бюджет.

Окрім продажу пластикових систем, Vikna.ua здійснює сервісні послуги. Звернувшись на офіційний сайт компанії, ви зробите заявку, а спеціалісти розрахують вартість балкона.

Калькуляція, замір та доставка безкоштовні. З часу укладення договору на реалізацію замовлення потрібен приблизно тиждень. Монтаж одного стандартного вікна потребує в середньому годину, монтаж балкона — до 4 годин. На свою роботу фірма дає 10-річну гарантію. Докладніше про встановлення балкона дізнавайтеся за посиланням https://vikna.ua/balkony/.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром