ТОП-5 причин купити будинок в ЖК «Оріон»

20 Листопада 2018, 12:43
ЖК «Оріон» 3096
ЖК «Оріон»

Хто сказав, що оригінальне і неповторне житло – то тільки коли сам будуєш собі особняк? Не-прав-да! Окремі забудовники давно зрозуміли, чого хоче сучасна людина, яка шукає собі нове помешкання. А хоче вона (окрім очевидних і зрозумілих надійсності, економії і комфорту) – стилю і неповторності! Причому – за розумні гроші…

Хороший приклад такого ні на що не схожого житла – «Оріон» від Будівельної компанії «Інвестор». Це комплекс на 16 квартир, що будується у селі Зміїнець під Луцьком. Квадратні будинки, у кожному з яких – чотири двоповерхові квартири, давно звертають на себе увагу оригінальною архітектурою і стильними фасадами, — пише Перший.

І просто закохують у себе тих, хто знайомиться з ними ближче.

 

1. Захищений простір, де живе мала кількість людей

16 квартир на площі півгектара! Просто мрія інтроверта :) Огороджена територія з охороною створює «клубні» умови життя: свої інтереси, тихі вечори, затишне подвір’я, хороші і небагаточисельні сусіди…

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На ЖК «Оріон» біля Луцька почали благоустрій території. ФОТО

 

2. Дворівневі квартири з супер-продуманим плануванням

Два рівні – це можливість розмежовувати простори: відпочинок/розваги, батьки/діти, гості/сім’я… У квартирах – два санвузли. Величезна кухня. 4 кімнати. Окремий вихід на вулицю. Кладове приміщення. Гардеробна  – розкіш, доступна далеко не у кожній навіть новій квартирі. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як будують перші квадрохауси у ЖК «Оріон»

 


 

 

3. Сільська місцевість за два кілометри від центру міста

Навколо «Оріона» - приватні садиби. Село з усіма його перевагами – чистим повітрям, тишою, щирими сусідами  і співом півнів по ранках :) Поряд – церква, на території якої «Інвестор» споруджує величезний дитячий майданчик. Кількасот метрів – до вулиці Чернишевського, де їздять автобуси і маршрутки. А автомобілем від Оріона до центру міста реально доїхати за 10 хвилин!

ЧИТАТИ ТАКОЖ: В «Оріоні» – суттєва знижка на житло

 

4. Особливі умови економії і енергозбереження

В «Оріоні» - великогабаритні квартири. Просторі. Ба, навіть розкішні. Тому забудовник по-особливому подбав про зберігання тепла. Утеплив фасад і дах. Встановив надійні енергозберігаючі двері і вікна. До речі, вікна виконані за технологією так званого теплого монтажу – із зовнішньою гідробар’єрною та внутрішньою паробар’єрною плівками. З якісними склопакетами Solar, які  краще бережуть тепло.

У квартирі – якісний конденсаційний котел. На першому поверсі – тепла підлога. Скурпульозно розрахована кількість батарей опалення, аби в найлютіші морози не перевантажувалася система обігріву. Загалом економія енергії – порівняно з традиційним житлом «радянського» зразка – до 30 %.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Оріон» з висоти пташиного польоту

 

5. Нетиповий проект з врахуванням потреб вимогливих клієнтів

Забудовник, проектуючи і будуючи «Оріон»,  втілив тут чи не найважливіші правила, за якими будується сучасне житло, що претендує на статус «модного». А саме: а) зробити неповторний дизайн і архітектуру. б) зробити планування квартир з врахуванням результатів опитування найвимогливіших клієнтів, в) досягти так званого «вау-ефекту», іншими словами: ефективною роз’яснювальною роботою донести усі переваги цього житла до потенційних клієнтів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Екскурсія «Оріоном». Розповідає забудовник – Андрій Разумовський

 

     *       *       *

Щоб придбати квартиру у житловому комплексі «Оріон», телефонуйте:

096 030 20 10.

Адреса відділу продажів: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в.

Facebook: Будівельна компанія Інвестор

Instagram: bud.investor

Сайт: www.investor.lutsk.ua

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром