Як у Луцьку представляли нового керівника суду

20 Листопада 2018, 09:19
Анатолій Пахолюк 4949
Анатолій Пахолюк

Після того як попередній голова Луцького міськрайонного суду Михайло Квятковський пішов у відставку, за результатами таємного голосування посаду голови суду обійняв Анатолій Пахолюк. 

Якою буде подальша діяльність установи, співпраця зі ЗМІ та які новації чекають на працівників суду, новообраний голова Анатолій Пахолюк поділився з журналістами під час брифінгу, який відбувся 19 листопада, — йдеться в сюжеті Сфера-ТВ.

Спершу голова луцького міськрайонного суду Анатолій Пахолюк запевних журналістів, що сам контролюватиме, аби відкритість та співпраця з громадськістю і пресою продовжувалися на належному рівні. Адже, обіймаючи попередньо посаду судді-спікера, розповів Анатолій Пахолюк, він зрозумів, що забезпечуючи відкритість, можна досягти довіри суспільства до судової системи

За словами Анатолія Пахолюка, минулої п’ятниці відбулись не лише вибори голови суду, а й було врегульовано навантажнення суду. Зокрема, вирішили, що потрібно збільшити кількість слідчих суддів. Відтепер їх буде 14.

Також, каже Анатолій Пахолюк, Луцький міськрайонний суд запустив певні програми, де передбачена робота з молоддю, щоб ті, мовляв, знали, що таке суд не зі слів а на практиці.  

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром