Винниченка: сину депутата дозволили поставити МАФ

20 Липня 2016, 12:02
3173 Джерело: sich.zp.ua

Члени виконкому засумнівалися у доцільності розміщення нової тимчасової споруди на вулиці Винниченка, проте пропозицію все ж підтримали.

Дозвіл на розміщення нового об’єкта у центрі міста виконком дав у середу, 20 липня.

На засіданні представили проект рішення про розміщення підприємцем Ткачуком О.Є. тимчасової споруди на вулиці Винниченка, 47.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев розповів, що на ім’я Миколи Романюка прийшов лист від депутата луцькради Євгена Ткачука про те, що підприємець, який хоче розмістити об’єкт, є його сином. Депутат попросив зазначити це перед розглядом питання, аби уникнути у подальшому можливих непорозумінь та уникнення розмов про непрозорі схеми.

Проте думки членів виконкому щодо встановлення нової споруди розділилися. Так, Роман Бондарук розповів, що раніше там вже стояв кіоск з періодикою, проте його вирішили знести. То ж він поцікавився, чому виникла необхідність встановити новий об’єкт.

«Виходить, що сьогодні люди мають їсти ковбасу, а не читати», - підсумував Бондарук.

Начальник управління розвитку підприємництва Олександр Козлюк пояснив, що попередня споруда була занедбана, а з підприємцем неодноразово судилися. Крім того, Ткачук був єдиним, хто подав документи на розміщення об’єкта. А також підкреслив, що «ковбасою там торгувати не будуть, там будуть кондитерські вироби та кава».

Висловилися проти нової споруди і Олег Бондарук та Михайло Щур. Причому останній зауважив, що коли затверджували схему встановлення МАФів, то нових споруд там не передбачалося. Він підкреслив, що голосувати «за» не буде, і закликав не підтримувати проект рішення і інших членів виконкому.

Попри це дозвіл на розміщення тимчасової споруди таки дали.

Коментарі
20 Липня 2016, 16:18
Думаєте ВОНИ даром бігали в намордниках,робили майдани та дерлися до влади?
20 Липня 2016, 21:34
НАВІЩО МІСТУ ЧТИТАЮЧІ ЛЮДИ? МІСЬКРАДІ ПОТРІБНІ ТУПІ ПИЯКИ ТА НЕВІГЛАСИ!!!!!! КАМО ГРЯДЕШИ???
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром