У Луцьку стартувала підготовка до Різдвяного проекту «Чужих дітей не буває»

19 Листопада 2018, 20:04
«Чужих дітей не буває» 4224
«Чужих дітей не буває»

У Луцьку реалізують Різдвяний проект «Чужих дітей не буває», в межах якого організатори планують допомогти двом тисячам дітей та окремо майже п’ятьом сотням неблагополучних сімей.

Захід влаштовує ВОГО «Ми плюс» спільно з Департаментом сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради. Наша мета зробити свято не лише собі, а й усім хто цього зробити не взмозі, — кажуть організатори.

Проект стартує З грудня. В середині місяця до проекту долучаться великі супермаркети міста. Волонтери будуть пропонувати людям купувати товари для дітей, які потребують допомоги.

«Таким чином, ми зберемо багато подарунків і 25 грудня проведемо неформальну зустріч з сім’ями, де вручимо солодкі та продуктові набори».

Також плануються поїздки з подарунками в обласний санаторій для дітей з церебральним паралічем «Дачний», притулок для неповнолітніх у Рожищі, інтернат для дітей з вадами зору в Клевані, в будинок пристарілих у село Навіз.

«Наступний етап нашого проекту – колядки у РЦ «Промінь» це буде щось надзвичайне. Кожен присутній зможе поспівати разом з музикантами всім відомі різдвяні пісні. Що може бути кращим у морозний день, ніж в єдності провести час?! І 8 січня відбудеться велика Різдвяна театральна постановка для близько 500 сімей. Усі присутні отримають подарунки, захоплюючу виставу та чарівну атмосферу. Так завершиться наша акція, але спогади у серцях будуть жевріти ще довго», — повідомили організатори.

Читайте також: Мережа «Наш Край» у Луцьку закликає допомогти дітворі подарунками


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром