Оновлений «Промінь» мають відкрити до Дня Незалежності

19 Липня 2016, 20:17
8263 Джерело: promin.lutsk.ua

Розважальний центр «Промінь» планують ввести в експлуатацію до 24 серпня.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів у вівторок, 19 липня.

Члени комісії розглянули проект рішення про зменшення розміру пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста ТзОВ РЦ «Промінь».

Начальник управління капітального будівництва Луцької міської ради Леонід Карабан розповів, що відповідне звернення надійшло від забудовника. Планувалося, що за будівництво до міського бюджету «Промінь» мав заплатити 2 мільйони 100 тисяч гривень. Проте під час реконструкції будівлі облагородили і територію навколо розважального центру.

Вартість виконаних робіт за перекладення бруківки, встановлення освітлення, заїзних кишень, світлофора та відновлення пам’ятника Грушевському становить 2 мільйони 7 тисяч гривень. Відтак розмір пайової участі, враховуючи виконані роботи, зменшили до 93 тисяч гривень.

Представник забудовника також розповів, що оновлений «Промінь» планують відкрити вже до 24 серпня.

Депутат Григорій Пустовіт зауважив, що такі ініціативи бізнесу варто підтримувати і надалі. Адже під час будівництва чи реконструкції об’єктів інфраструктура навколо них оновлюється якісно та без залучення міських коштів.

Депутати підтримали проект рішення. 

Коментарі
20 Липня 2016, 12:08
тепер памятник М.Грушевського перед цим вертепом недоцільний і зайвий, але ми хохли
20 Липня 2016, 14:22
ну взагалі то є план благоустрою, який погоджуються з гол. архітектором міста і межі благоустрою, які виділяються міською радою, забудовник за власний кошт має зробити благоустрій який був зазначений на плані благоустрою, інакше просто декларацію на початок будівельних робіт можна неотримати, або декларацію про завершення...Романюк і Покровський знов зарішали???? не в бюджет а в карман
20 Липня 2016, 23:15
Такі бізнесмени як Покровський, то лиш приклад для інших. Вміє людина і для міста зробити і собі заробити, то нехай і робить. А ви і далі сидіть і критикуйте, як всі роблять не так. Цікаво чи самі щось зробили..
21 Липня 2016, 18:20
так ніхто і не сказав що Покровський щось погане зробив для міста, так інвестує гроші в місто, але ця його дружба з Романюком, через яку гроші за пайову участь не пішли до бюджету
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром