Бенделіані: громадську організацію звільнять від орендної плати

20 Липня 2016, 09:33
1979 Джерело: volfoto.inf.ua

Громадську організацію «Генерація успішної дії», яка орендує приміщення на вулиці Бенделіані, можуть звільнити від плати за оренду.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів у вівторок, 19 липня.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради Алла Грабко розповіла, що члени громадської організації є інвалідами по зору. Договір оренди з ГО підписаний до 2018 року і саме на цей термін вони просять звільнити їх від орендної плати.

Депутат Богдан Богонос зауважив, що організація досить активною працює над тим, аби покращити життя людей з обмеженими можливостями, тому відмовляти їм у допомозі не варто.

«Ця організація є не на папері, а працює насправді. Люди збираються, стукають у владні кабінети і намагаються покращити умови не тільки для людей з обмеженим зором», – зауважив депутат.

Члени комісії підтримали проект рішення, проте останнє слово скажуть депутати на пленарному засіданні сесії міської ради. 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024