Декабристів: розпочне роботу ще один дитсадок

19 Липня 2016, 16:31
2123 Джерело: lutskrada.gov.ua

Активно тривають як внутрішні, так і зовнішні роботи у ДНЗ №41 по вулиці Декабристів, що має запрацювати вже з початку нового навчального року.

Об'єкт повністю завершать до Дня незалежності, тож це буде прекрасним подарунком для лучан, йдеться на сайті міськради.

На будівництво та ремонт дитячого садка з міського бюджету виділили 10,4 млн грн. Ігор Скиба, старший виконороб ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», які виграли тендер і є підрядником на будівництві, розповів, що значна частина робіт вже зроблена: утеплили фасади, сантехнічні роботи виконали на 90%, повністю замінили електромережу, пошпаклювали стіни, облаштовують дитячі ігрові майданчики.

У приміщенні встановили сучасні поліпропіленові батареї, які є кращими, адже вони не ржавіють, енергозберігаючі вікна, в ігрових кімнатах буде «тепла» підлога, крім самого підігріву, вона також утеплена мінватою.

В найближчі терміни також замінять дах. Новий садочок є сучасним та відповідає всім стандартам — великі та світлі ігорові кімнати, спальні, гардеробні, окремий блок для побутових потреб, ізолятор для медсестри, пральня, окремий харчовий блок, є й аварійні виходи.















 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024