Луцькі фани поширюють у мережі хештег #кварцпішовнах*й

19 Липня 2016, 15:25
1900 Джерело: xsport.ua

Віталій Кварцяний назвав луцьких ультрас «здичавілими», у відповідь ті просто «послали» його.

За інформацією ЧаРівне, на останньому товариському матчі «Волині» з «Вересом» в Рівному луцькі фанати, які приїхали підтримати свою команду, почали святкувати забитий перший гол, пише «Волинь24».

Святкували своєрідно: один із них вибіг на поле, інші скандували свої гасла і кидали петарди на бігові доріжки. До сектору лучан підбіг Віталій Кварцяний та у властивій йому манері почав розповідати, чому так не слід робити.

«Наші вболівальники, ми з ними довго працюємо, одичали зовсім. Мені це не подобається. І це лягає негативом на нашу команду», - сказав Кварцяний після матчу.

Тим часом фанати вже активно обурюються у соціальних мережах – мовляв, людина, яка не хоче, щоб в команди була підтримка, не достойна бути тренером.

За їх інформацією, на матчі Кварцяний сказав: «Вы нам не нужны,не надо за нами ездить, не надо за нас болеть».




 

Коментарі
19 Липня 2016, 23:24
ті фанати-живі дебіли... їм так футбол треба, як зайцю цигарка... і це не тільки волиинські... вся ця субкультура дебільна в прямому сенсі...
20 Липня 2016, 14:14
тут винні дві сторони..Кварц за емоції( хоча вони в нього завжди і всі привикли) і фани котрі поламали стільці, кидали на бігові доріжки фаєри..да товарняк не оштрафують, але навіщо таке робити, от якби після матчу фанам виставляли рахунки керівництво стадіону за стільці і зіпсовані бігові доріжки і зі свого карману платили, тоді б задумувались більше
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром