Цього року на «Бандерштаті» облаштують душі

19 Липня 2016, 14:56
1899 Джерело: volynpost.com

На території фестивалю для більшої зручності планують організувати душі, проте альтернативою для гостей лишається річка Стир.

Про це організатори розповіли у вівторок, 19 липня, під час прес-конференції.

«Дійсно, були скарги на те, що ми не поставили душі. Але ми зробили відповідні висновки. Вчора буквально вирішили питання з душами. Тож станом на сьогодні ми точно можемо сказати, що цього року вони у нас будуть», – повідомила організаторка фесту Марина Хромих.

На території планують облаштувати близько 10-15 душів, та, за словами організаторів, їх може бути й більше. Втім, голова оргкомітету «Бандерштату» Ігор Гузь зауважив, що фестиваль – це не Анталія, де «все включено», і на території не можна вмістити усе, що захочеться.

«Ясно, що навіть, якщо ми поставимо десять чи сорок душових кабін, всеодно їх може не вистачити. Але я завжди кажу: ми пропагуємо річку Стир. Будь ласка, хто хоче, перепливаємо туди-назад. Я готовий це зробити разом з людьми. Це жарт, звісно, але з іншого боку є якась межа», – зазначив Ігор Гузь.

Арт-директор фестивалю Сергій «Колос» Мартинюк також зауважив на тому, що незалежно від кількості душових кабін, на всіх їх не вистачить, тому утворюватимуться великі черги.

«Хто був на інших фестивалях, міг побачити черги по 300-400 людей до душів – це ще більше пекло, ніж, власне, їхня відсутність. Люди там вистоювали по три-чотири години. Зрештою, тут річка недалеко», – додав Сергій Мартинюк.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром