Колос розповів, чому на «Бандерштаті» не буде закордонних хедлайнерів

19 Липня 2016, 13:42
2224

Під час десятого фестивалю «Бандерштат-2016» виступить близько 60-ти гуртів, проте закордонних хедлайнерів організатори не запрошували через надто високі ціни.

Про це у вівторок, 19 липня, повідомив арт-директор фесту Сергій «Колос» Мартинюк.

«Не ризикнули ми цього року домовлятися із закордонними хедлайнерами, хоча планували. Та це надто високі ціни», – зазначив арт-директор «Бандерштату».

Проте організатори уже міркують над варіантами запрошення кількох закордонних хед-лайнерів хоча б середнього рівня популярності наступного року.

Крім цього, Колос заперечив чутки про те, що виступ Джамали на фестивалі відміняється. Зі співачкою домовлялися ще до того, як вона перемогла у конкурсі «Євробачення», і нині організатори постійно контактують із менеджментом переможниці.

«Нас запитують, чи точно буде Джамала, бо ходять чутки, що вона відмовилася від виступу. Але Джамала на «Бандерштаті» буде. Ми постійно тримаємо контакт з менеджментом», – запевнив Сергій Мартинюк.

Загалом на фестивалі виступлять близько 60-ти гуртів. Символічним стане присутність культового українського гурту «Брати Гадюкіни», які закриють перший фестивальний день.


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024